Fiets controle

08 december 2015

Fietsenproject

Op 1 december 2015 is er in samenwerking met de politie, de gemeente en Ben Kwijt een fietsenproject georganiseerd in de Emmense wijk Angelslo. Uit onderzoek is gebleken dat er nog steeds veel fietsendiefstallen plaats vinden in de gemeente Emmen. Het doel van dit fietsenproject is om de fietsendiefstallen tegen te gaan.

Tijdens deze controle bij scholen en winkelcentra zijn op de volgende locaties fietsen gecontroleerd: Ubbekingecamp, Van Schaikweg, Anna Paolalaan, Veldlaan ...en de Statenweg

Er zijn ruim 750 fietsen gecontroleerd. Zeven fietsen bleken van diefstal afkomstig te zijn. Deze fietsen zijn door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. In de toekomst zullen er fietsen op meerdere locaties gecontroleerd worden.

Ook jij kan een gestolen fiets in je bezit hebben, zonder dat je het door hebt. Voor je het weet, koop je gestolen spullen. Maak het dieven niet te makkelijk. Controleer voor je iets tweedehands koopt of het aangeboden product bij de politie als gestolen geregistreerd staat via www.stopheling.nl.

Terug
webworks by infracom